1. Pilot
Publicerat den

OneRepublic – Au Revoir
Människornas skratt kastades runt likt knivar kors och tvärs i rummet och högg hans hjärta i varje ton, minsta lilla dos av lycka kändes så avlägset. Harvarddelen av honom kunde inte ritkigt släppa den blandande känslan av prestationsångest och hemlängtan och den genuina delen av honom var i en konstant strid av människan han tidigare låtsas vara. De senaste tre veckorna hade den största delen av hans kvällar gått åt till att skölja bort känslorna i vodka och billig öl och den eviga vandringen från hemmafest till hemmafest slutade aldrig, ena dagen var han på Manhattan och nästa i Brooklyn.
-
 
Hans händer sökte sig runt hennes tunna kurvor och var alldeles för upptagna för att hitta lägenhetsnyckel som låg begravd bland cents och kvitton från kvällens barvisiter i backfickan på Levi's jeansen. 
"Vad hette du nu igen?" fnittrade hon och ryckte honom närmre intill sig. 
"Ser jag ut som någon kissekatt med nio liv? Nej precis, och när man bara har ett liv så har man inte riktigt tid med namn och såntdär. . . det är väl lite onödigt ändå?" mumlade han berusat och försökte fokusera sin luddiga blick på hennes mascaradränkta ögon. 
Hon fnittrade hysteriskt och ljudet ekade i den kala trappuppgången och sökte sig in mellan varje dörrlist till varje rum i huset. "Shhh. . . det bor någon sur jävel mittemot mig, vi vill inte att hon ska komma och förstöra vår lilla fest, ellerhur?"






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?